Sojusz Narmal

Oficjalne forum sojuszu NARMAL Uni 36

#1 2008-03-09 18:48:17

MickeyPL

Moderator

Punktów :   

Wizytowka na forum OGame

Z tego, co pamiętam -było to kilka tygodni temu- nasz sojusz nie ma "wizytówki" na oficjalnym forum OGame. Może warto byłoby taką zrobić i puścić posta na tamtym forum w dziale "Sojusze" - zawsze ktoś mógłby dzięki temu do nas dojść, a to zawsze wychodzi na plus. Co o tym myślicie?

#2 2008-03-09 20:49:57

Sniper

Administrator

Punktów :   

Re: Wizytowka na forum OGame

Dobre, dobre... Może będziemy tu ją proponować (Jak ma wglądać np. ...) ??? Jak będzie mi sie nudziło   to cuś się wymyśli...

Główny Admin i Władca Tego Forum

"Kto dokładnie wie, czego chce powinien być na tyle mądry, żeby zadowolić się połową"

#3 2008-03-10 16:41:34

MickeyPL

Moderator

Punktów :   

Ok, obejrzę inne posty o sojuszach, pomyślę, może coś ciekawego z tego wyjdzie

#4 2008-03-12 20:20:09

SpecialAirService

Gość

Niezły pomysł ;D Na 99,9% zwiększy to ilość członków ;D Cos Trzea Wymyślić...

#5 2008-03-14 15:25:51

Sniper

Administrator

Punktów :   

Do Mickeya: Teraz zauważyłem, może to banalne, ale temat nie precyzuje o co chodzi. Zmień, na np. "Wizytówka na forum OGame". Ja też może bym się nad tematem nie zastanawiał, ale skoro forum ma być porządne, to niech będzie...

Ogółnie: jak tak patrze po tych wizytówkach, to 50% są w ogóle "nieladnę", 20% są "wmiare", reszta to prezentacje które zbierają "dobre łapki". Już nie nawiązuje do tego że tylko 50% z wzzystkieego to w ogóle prezentacje, wszyscy chcemy przecież, żebyśmy mieli "10/10", więc wizytówka ma być dopracowana w najmniejszym szczególe...

PS: Do tego 90% "prezętancj" było zamykanych przez moda z powodu... ZŁEGO TEMATU

[Propozycja wizytówki alfa (v0.0001)] -> mamy dojść do, powiedzmy, v2.0

TEMAT : Sojusz Garfield [narmal] zaprasza!!! Rekrutacja od 1 pkt.

TU OBRAZEK ZE STRONY SOJUSZU

JAKIS TEKST, ZE SIE ROZWIJAMY, BLA BLA BLA

JAKAS HUMORYSTYCZNA NOTKA O NIE PISANIU GLUPICH POSTOW

Adres forum

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co trzeba dopracować: hmm... wszystko???

"Kto dokładnie wie, czego chce powinien być na tyle mądry, żeby zadowolić się połową"

#6 2008-03-15 10:07:43

MickeyPL

Moderator

Punktów :   

Temat już zmieniłem, pomyślę nad wizytówką ale mam trochę mało czasu na takie rzeczy (

#7 2008-03-27 18:10:20

Kac007

Gość

SpecialAirService napisał:

Niezły pomysł ;D Na 99,9% zwiększy to ilość członków ;D Cos Trzea Wymyślić...

Niestety wątpię.

Konta na forum mają głównie dobrzy gracze których oferta naszego sojuszu nie interesuje. Gracze <10k wybierają sojusze bo mają sąsiada z danego sojuszu i się boją

Chociaż taka "wizytówka" zawsze doda nam prestiżu

#8 2008-03-27 20:11:23

Sniper

Administrator

Punktów :   

^ prestiż jest, to prawda

Zresztą to z tymi graczami - to tez prawda - ja mam 45k(miałem raz 50k ]:-) ) i nie mam konta na forum (chociaż trzeba przyznać, że przeczytałem 3/4 tematów [tych większych]) - swego czasu, gdy byłem nOObem, a raczej newbie - gdy byłem na OGame - to czytałem forum - całe FAQ + kilka ST + Pomysły i propozycje + jeszcze kilka innych działów + wydarzenia (kiedy bedzie nowa weresja OGame)...

No ale jak widać prace nad wizytówką nie postępują zbyt szybko (nie mam jakoś pomysłu) - więc o zbyt szybkie jej wystawienie na forum nie ma co się martwić...

#9 2008-03-28 14:48:06

Kac007

Gość

Jest opcja Edit na razie możemy wstawić byle co a potem dorobimy grafikę

#10 2008-03-28 19:52:09

Sniper

Administrator

Punktów :   

Z tym że chcemy zrobić (chyba chcemy) dobre wrażenie od samego początku... Poza tym w chwili wstawiania jesteśmy na 1. miejscu na "liście" - czyli na samym początku jest większa oglądalność

I jest jeszcze 1 sprawa - niechcemy (ja niechce, pewnie Założyciel też) sytuacji, w której połowa sojuszu ma 2 razy więcej pkt. od tegoż Złożyciela

#11 2008-04-01 18:24:57

Thebarti

Już Nie nOOb

Punktów :   

dobry pomysł tylko kto to zrobi?

Staniesz się fajny, gdy poznasz mnie.

Stopka forum

RSS