Oficjalne forum sojuszu NARMAL Uni 36
Z tego, co pamiętam -było to kilka tygodni temu- nasz sojusz nie ma "wizytówki" na oficjalnym forum OGame. Może warto byłoby taką zrobić i puścić posta na tamtym forum w dziale "Sojusze" - zawsze ktoś mógłby dzięki temu do nas dojść, a to zawsze wychodzi na plus. Co o tym myślicie?
Dobre, dobre... Może będziemy tu ją proponować (Jak ma wglądać np. ...) ??? Jak będzie mi sie nudziło to cuś się wymyśli...
Główny Admin i Władca Tego Forum
"Kto dokładnie wie, czego chce powinien być na tyle mądry, żeby zadowolić się połową"
Gość
Niezły pomysł ;D Na 99,9% zwiększy to ilość członków ;D Cos Trzea Wymyślić...
Do Mickeya: Teraz zauważyłem, może to banalne, ale temat nie precyzuje o co chodzi. Zmień, na np. "Wizytówka na forum OGame". Ja też może bym się nad tematem nie zastanawiał, ale skoro forum ma być porządne, to niech będzie...
Ogółnie: jak tak patrze po tych wizytówkach, to 50% są w ogóle "nieladnę", 20% są "wmiare", reszta to prezentacje które zbierają "dobre łapki". Już nie nawiązuje do tego że tylko 50% z wzzystkieego to w ogóle prezentacje, wszyscy chcemy przecież, żebyśmy mieli "10/10", więc wizytówka ma być dopracowana w najmniejszym szczególe...
PS: Do tego 90% "prezętancj" było zamykanych przez moda z powodu... ZŁEGO TEMATU
[Propozycja wizytówki alfa (v0.0001)] -> mamy dojść do, powiedzmy, v2.0
TEMAT : Sojusz Garfield [narmal] zaprasza!!! Rekrutacja od 1 pkt.
TU OBRAZEK ZE STRONY SOJUSZU
JAKIS TEKST, ZE SIE ROZWIJAMY, BLA BLA BLA
JAKAS HUMORYSTYCZNA NOTKA O NIE PISANIU GLUPICH POSTOW
Adres forum
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co trzeba dopracować: hmm... wszystko???
"Kto dokładnie wie, czego chce powinien być na tyle mądry, żeby zadowolić się połową"
Gość
SpecialAirService napisał:
Niezły pomysł ;D Na 99,9% zwiększy to ilość członków ;D Cos Trzea Wymyślić...
Niestety wątpię.
Konta na forum mają głównie dobrzy gracze których oferta naszego sojuszu nie interesuje. Gracze <10k wybierają sojusze bo mają sąsiada z danego sojuszu i się boją
Chociaż taka "wizytówka" zawsze doda nam prestiżu
^ prestiż jest, to prawda
Zresztą to z tymi graczami - to tez prawda - ja mam 45k(miałem raz 50k ]:-) ) i nie mam konta na forum (chociaż trzeba przyznać, że przeczytałem 3/4 tematów [tych większych]) - swego czasu, gdy byłem nOObem, a raczej newbie - gdy byłem na OGame - to czytałem forum - całe FAQ + kilka ST + Pomysły i propozycje + jeszcze kilka innych działów + wydarzenia (kiedy bedzie nowa weresja OGame)...
No ale jak widać prace nad wizytówką nie postępują zbyt szybko (nie mam jakoś pomysłu) - więc o zbyt szybkie jej wystawienie na forum nie ma co się martwić...
Gość
Jest opcja Edit na razie możemy wstawić byle co a potem dorobimy grafikę
Z tym że chcemy zrobić (chyba chcemy) dobre wrażenie od samego początku... Poza tym w chwili wstawiania jesteśmy na 1. miejscu na "liście" - czyli na samym początku jest większa oglądalność
I jest jeszcze 1 sprawa - niechcemy (ja niechce, pewnie Założyciel też) sytuacji, w której połowa sojuszu ma 2 razy więcej pkt. od tegoż Złożyciela